top of page

Нововведення в медичній документації (12 жовтня -Київ)

Друзі! Зверніть увагу!
практикум 12 жовтня
За вашим заявками, організовуємо ОНОВЛЕНИЙ практикум з ведення медичної документації! Будемо розглядати все на практиці і прикладах разом з Олександром Грішаковим. Семінар буде корисний: гл.медсестрам, ст.адміністраторам, менеджерам з персоналу і звичайно ж керівникам медичних закладів!
Реєстрація 098-121-53-08095-831-58-95 (Клавдія)
Це стосується всіх медичних закладів та лабораторій.
На сьогодні, правильне ведення медичної документації є важливою частниною діяльності усіх медичних закладів. Крім того, форми медичної документації та звітності можуть слугувати юридичними документами, які впливають на хід слідчого та судового процесу. За некоректне ведення документації працівників медичних закладів можуть притягнути до відповідальності. До нас часто звертаються з питанням: "Які документи потрібні для медичного закладу аби працювати в правовому полі. Які мають бути форми, розроблені договори тощо?"
Тому, запрошуємо вас прийняти участь у семінарі-практикумі - 12 жовтня 2018 року.
Тема " ВЕДЕННЯ МЕДИЧНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ: юридичні аспекти"
Основне питання на семінарі це - Законодавче регулювання документообігу в медичних установах.
Запрошуємо власників і керівників медичних установ, приватно практикуючих лікарів, юристів на спеціалізований семінар: 12 жовтня 2018 р (м.Київ)
спікер: Олександр Гришаков - адвокат, керуючий партнер Юридичної компанії «Grishakov Law Company», фахівець в сфері медичного права та фармацевтики, учасник робочих груп і слухань щодо внесення змін до законодавства, співавтор наказів МОЗ України.
В програмі: 1. Законодавче регулювання документообігу в медичних установах. Паперовий та електронний документообіг. 2. Обов'язковий пакет медичної документації, особливості, вимоги, умови, форма та правила ведення. 3. Антипретензінний пакет документації в медичному центрі: перелік, особливості ведення, форма. 4. Порядок і умови видачі медичної документації і таємниці. 5. Помилки заповнення медичної документації. Судові кейси. 6. Юридична відповідальність за недотримання вимог щодо ведення документації в медичній установі.
Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page